Salonpas ® – спрей

Спрей Salonpas® – външно болкоуспокояващо средство под аерозолна форма с локални аналгетици за ставни и мускулни болки след спорт, работа или упражнения.

Спрей Salonpas® - външно болкоуспокояващо средство под аерозолна форма с локални аналгетици за ставни и мускулни болки

Спрей Salonpas® – външно болкоуспокояващо средство под аерозолна форма с локални аналгетици за ставни и мускулни болки

АКЦЕНТИ НА ПРОДУКТА
• Лесно се впръсква за ставни и мускулни болки.
• Впръскването доставя активните съставки по-бързо отколкото медикаменти, които се поглъщат или гел за мазане, за да дадете на болката в ставите и мускулите бързо облекчение след спорт и упражнения.

• Охлаждащият ефект се изразява в незабавен спад в температурата на кожата на обработваната площ. Охлаждащият ефект трае до 8 минути след пръскане.
• Чудесно за употреба върху големи участъци или области от тялото, които са трудни за достигане.

Охлаждащият ефект на спрея SALONPAS ® се изразява в незабавен спад в температурата на кожата на обработваната площ. Едновременно с това метил салицилат – мощен аналгетик, прониква в кожата, за облекчаване на болката в засегнатата област.

Цена: 26.99 [временно този продукт е с изчерпана наличност].

Употреба: За временно облекчаване на леки общи болки и болки на мускулите и ставите, свързани с: болка в гърба, артрит, разтягане, натъртвания, навяхвания и подобни.

Състав: камфор 3,00%; Ментол 3,20%, 1,75% метил салицилат
Разфасовка: 80 мл

Начин на употреба: За възрастни и деца на 14 години и повече: Почистете и подсушете засегнатата област. Разклатете преди употреба. Напръскайте върху засегнатата зона не повече от 3 секунди. Да не се използва повече от 5 пъти дневно в продължение на не повече от 7 дни.
Деца на възраст под 14 години: Консултирайте се с лекар.

Избягвайте да съхранявате продукта на пряка слънчева светлина. Защитете от прекомерна влага.

Предупреждения: Само за външна употреба. Избягвайте вдишване. Да не се използва в затворено помещение. Запалим. Да се пази от огън или пламък. Съдържанието е под налягане. Да не се пробива или изгаря контейнера. Да не се излага на температура над 120 градуса по Фаренхайт (48 градуса по Целзий). Да не се употребява: върху рани или увредена кожа, ако сте алергични към аспирин или салицилати; с електрическа възглавничка, с или в същото време заедно с други външни аналгетични продукти, ако сте алергични към някакви съставки на този продукт. Когато използвате този продукт: да се използва само според указанията по никаквъ друг начин, избягвайте контакт с очите, лигавиците или върху кожни обриви. Да не се употребява заедно с плътна превръзка. Спрете използването и се обърнете към лекар, ако: обрив, сърбеж или прекомерно дразнене на кожата се развива; симптомите се влошат или симптомите продължават повече от 7 дни; симптомите се изчистят и се появят отново в рамките на няколко дни. Да се съхранява на недостъпни за деца места. При поглъщане, веднага потърсете медицинска помощ.

Произведено в Япония от Hisamitsu Pharmaceutical Co

Вносител за България: МВД Инвест Груп ООД, info@MVD-iGroup.com

За контакти, информация и поръчки

Share